Sensitiv hud

Sart hud er en hud tilstand som ikke som sådan kan diagnosticeres af en læge, men vi ser det oftere og oftere i dagligdagen på klinikkerne når vi har klienter til behandling eller hudanalyse. Disse kunder søger efter produkter som kan afhjælpe rød, blussende og sart hud, men som ofte har vanskeligt ved at finde produkter som effektivt behandler denne hudtype.
Derfor har vi udviklet Skinlosophy til behandling af sart og rød hud.

En sart hud reagerer ofte på triggers som vejrlig, allergier og visse ingedienser som gør at huden føles tør, kløende, stram, får knopper eller skaller. Tilstande som eksem og rosacea er også ofte årsagen.

Er man i en stress tilstand kan dette også afspejle sig i huden og føre til en mere reaktiv hud. Friktion og irritation fra tøj og vaskemidler irriterer også en sart hud mere og kan give udslæt og røde plamager.

Vi deler ofte huden op i 3 hudtyper, tør, kombineret og fedtet hud. Fakta er dog også at alle 3 hudtyper kan have problemer med sart hud. Det er derfor set fra vores synspunkt i Skinlosophy vigtigt at få huden i balance og reducere de triggere som forårsager den sarte og røde hud for så ser vi ofte at huden kommer i en naturlig balance.

Det er det vi vil opnå med vore behandlinger og produkter.

Derudover er der visse tips og tricks vi altid vil anbefale  vore kunder, såsom at undgå lange varme bade, undgå ekstrem kulde, undgå røg, alkohol og meget krydret mad. Undgå for meget peeling og friktion på huden. Anvend altid solbeskyttelse om dagen.

Undgå parfume og skrappe kemikalier.

@official.skinlosophy