SKIN/LOSOPHY er hudpleje specielt udviklet til sensitiv hud. Serien både fugter, plejer og genopbygger huden skånsomt. Udviklet af kosmetolog Helle Thorup ud fra filosofien om, at en hud i balance er sund hud, og sund hud er smuk hud.

Helle Thorups filosofi bag en hud i balance

For meget eller for lidt. For tung eller for let. For hård eller for blød. Alt i verden handler om balance. Det gælder også huden. For en hud i balance er sund hud, og sund hud er smuk hud. Men faktum er, at flere og flere af os får sensitiv hud og har brug for den rigtige pleje til at opbygge modstandsdygtig hud, derfor har Kosmetolog Helle Thorup samlet 40 års erfaring med pleje af sensitiv hud i én og samme serie.

SKIN/LOSOPHY Sensitive Skin Care Collection by Helle Thorup er den professionelle behandlers bud på en effektiv hudplejeserie, som genskaber balancen i blussende, rød og sensitiv hud. Huden er et spejl af, hvordan vi lever og har det, og med mange bolde i luften samt flere og flere ydre påvirkninger har mange af os brug for en kærlig, men effektiv hånd. Serien er først og fremmest udviklet til at gøre en forskel, og derfor er serien det synlige bevis på, at erfaringer kombineret med passion for kvalitet og effekt, kan være løsningen på mange års hudproblemer.

Ingredienser

Alle SKIN/LOSOPHY produkter er uden parfume, da vi finder det unødvendigt at have duftstoffer i ansigtspleje. Det møder vi nok andre steder i vores hverdag, det behøver ikke være i de produkter der påføres ansigt morgen og aften. 

Marula Oil er den gennemgående ingrediens i serien, da lige præcis denne olie har en fantastik virkning på rødme og irritation. Marula oil er en meget kraftfuld olie som adskiller sig fra andre olier ved at være super let absorberende helt ned på celleniveau og er minimum 60 %mere effektiv til at bekæmpe fri radikaler og dermed øges hudens evne til at bevare fasthed og smidighed.

Vi anvender den reneste koldtpressede og økologiske Marula oil som er bæredygtigt fremstillet på afrikansk farm. Ren Marula olie er overlegen effektiv til at tilføre huden vigtige antoxidanter og omega fedtsyrer og giver fylde og fugt samt udglatter fine linier

Studier viser også at hudens microflora styrkes på grund af oliens unikke mineral sammensætning. 
Styrker og beroliger en sart hud og virker helende.

Marula frugten bliver høstet i Afrika. For at beskytte træerne bliver kun nedfaldsfrugterne anvendt. Herefter soltørres de før de afskalles og kun den inderste kerne anvendes for at sikre den reneste kvalitet.

Olien koldtpresses uden brug af kemikalier. Den rene Jomfru Marula Oil kommer til slut igennem et filtrerings system inden den sendes til vores laboratorium i Danmark. Denne proces betyder at intet er spildt. Frugtkødet bliver brugt til marmelade og juice og skallerne bruges til kul.

Vi har valgt at Marula Oil er hovedingrediensen i vore produkter da vi på egen hud har testet denne og er blevet fuldstændig overvældet af de gode resultater som vi har fået og aldrig oplevet før på denne måde og helt bogstaveligt efter dag 1.

@official.skinlosophy